avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reinoire buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reinoire buletin

Vreau sa reinoiesc buletinul care expira dar am problemeu locatia.Locuiesc de 25 de ani in apartamentul meu cumparat pe vremea cand eram minor dar Mama este cu uzufruct viager.Tatal a decedat cand aveam 5 ani si ca mostenire a fost omasinadin vanzarea careia s-acumparat masina.Mama de 20 de ani s-a mutat la tara si de acum incolo refuza sa ma mai i-a in spatiu pentru a putea face buletinul.Ce pot face in acest caz,buletinul expira in 5 zile,am luna viitoare o vacanta in strainatate unde am nevoie de buletin,Pasaportul este si el expirat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:07, 27 Iunie 2017
Pa ce nume este apartamentu?
faceti-va pasaport, altceva nu aveti ce face. Daca nu aveti timp sa faceti unul electronic, faceti unul simplu temporar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoirea pasaportului romanesc - buletin expirat - resedinta in londra poppyseed poppyseed Buna ziua tuturor, Sper ca cineva ma poate sfatui in legatura cu situatia mea. Sunt cetatean Roman, stabilit in strainatate din 2006. Pasaportul Romanesc ... (vezi toată discuția)
Pasaport in regim de urgenta rosiulia rosiulia Buna as vrea si eu sa stiu daca se poate face eliberarea unui pasaport simplu electronic in regim de urgenta. As vrea sa merg in vacanta cu iubitul in ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)