avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemat la Diicot
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemat la Diicot

Buna ziua , azi am fost chemat pentru prima oara , la Diicot , dupa ce am fost prins cu 1 G si un cantar . Ce ar trebui sa fac , un sfat ???
Cel mai recent răspuns: Dan Duminitru , utilizator 11:02, 28 Iunie 2017
Mentionez ca am fost înștiințat ca voi fi chemat pentru 1.30 , in care se recolteaza probe de sange si voi mai o declaratie .
Evenimentul cu prinderea a fost in luna Februarie .
Asigurati-va apararea.
E bine să apelați la avocat pentru a beneficia de apărare calificată.
Nu e bine deloc cu cântarul...
Cantarul in declaratia data pe loc , a fost mentionat ca fiind la mine , pentru ca am fost inselat in trecut la gramaj ...

Alte discuții în legătură

Interceptari telefonice (dovedirea nevinovatiei) ContSters392756 ContSters392756 Buna seara, Va relatez povestea pe scurt: Ma aflu intr-un dosar penal pentru trafic de droguri, impreuna cu contabilul meu si cu prietena mea ma-m deplasat ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)
Grup infracțional si trafic de droguri Marius20011 Marius20011 Am si eu o intrebare..Am 20 de ani si nu am antecedente penale,acum 5 luni a fost infiltrat la mine in cartier un colaborator diicot căruia i am vandut 0.23 g ... (vezi toată discuția)