avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contravenție legală?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contravenție legală?

Bună ziua, numele meu este Claudiu. Am primit o amendă pentru consum de alcool (o bere) în spații publice fără ca agentul de la poliția locală să coboare din mașină și să constate fapta și fără a întocmi procesul verbal în prezența mea. După 11 zile mă trezesc cu amenda acasă, o citesc, pe ea fiind scris cum că " refuz să semnez". Aș dori să știu dacă este legal și moral așa ceva și dacă am anumite șanse să câștig procesul în urma unei contestații.
Cel mai recent răspuns: cla1010 , utilizator 22:04, 27 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da, agentul a menționat și un martor, dar în schimb nici eu nu am fost singur la momentul incidentului. Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal pentru consum de alcool in spatiul public raulroca raulroca Intr-una din seri, in drum spre casa m-am oprit cu un prieten la povesti, ce e drept aveam 2 beri langa noi, cand se prezinta un agent de la politia ... (vezi toată discuția)
Primirea unui proces verbal nesemnat de mine. I0NUT I0NUT Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal incheiat de Politia locala. Am primit proces verbat de la politia locala spunand : Martor : Nu semneaza ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)