avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune partiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune partiala

Buna ziua! Vreau sa va intreb daca se poate dezbate succesiunea, introducandu-se in masa succesorala, momentan, un singur bun. Mama mea a avut 2 case, putem dezbate succesiunea doar pentru una din ele? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:35, 27 Iunie 2017
Nu puteti,masa succesorala trebuie dezbatuata in integralitatea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dezbate succesiunea doar pentru un autovehicul din masa succesorală? Gubriel Gubriel Buna ziua, se poate deschide succesiunea doar pentru un autovehicul avand in vedere ca decedatul a avut mai multe bunuri imobile si mobile . Deci se poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru dezbaterea succesiunii după mama, participăm ... userabc1 userabc1 Bună ziua! Pentru dezbaterea succesiunii după mama, participăm eu, sora (singurii copii ai mamei) și tatăl. Având în vedere că mama nu a avut ... (vezi toată discuția)
Obligatie dezbatere mostenire ANDREEA CRISTEA ANDREEA CRISTEA Buna ziua!Mama a decedat acum o luna si vreau sa stiu daca este obligatorie dezbaterea mostenirii.Nu a avut frati sau surori si nici eu nu am,deci singurii ... (vezi toată discuția)