locuiesc de 20 de ani cu sotul meu si soacra mea in casa acesteia , dobandita in urma divortului . Sotul meu are un frate mai mare care locuieste la o alta adresa.
De cand locuim aici am renovat casa de la A la Z de 2 ori....cu toata mobila schimbata...etc.
Precizez ca soacra mea are o pensie de 800 lei din care da 350 lei/ luna pe medicamente.Vreau sa spun ca nu se pune problema sa-i lipseasca ceva.
Din restul pensiei care-i ramane ii dadea cumnatului meu, in fiecare luna ,o suma de 100-150 lei , asta fiind acum 4 ani . De atunci nu l-a mai vazut la fata , atat doar ca il suna dansa zilnic . Nici asta nu e o problema...e copilul dansei, e problema ei.
Cumnatul i-a spus soacrei mele ca jumatate din casa este a lui dupa moartea ei.
OK, sunt de acord sa-i dam o parte dar nu jumahtate , atata timp cat el nu stie ce medicamente ia maicasa( precizez ca soacra este foarte greu deplasabila - doar in casa merge cu mari eforturi). Adica noi la doctor, noi la reteta....etc.
Va rog spuneti-mi, el se poate muta in casa dupa moartea ei ,nefiind facuta succesiunea chiar daca are o alta adresa in buletin ?Sau dupa succesiune ?
La tribunal care este pretul apartamentului pe care il impartim , cel din grilele notariale sau cel din piata imobiliara.? Blocul este vechi , din 1970.
Asta ca sa stim cum ne pregatim ....
Imi pot recupera banii pe care i-am investit(am toate chitantele) , deoarece soacra mea din pensia ei , fara medicamenhte , nu putea face finisaje de lux intr-un apartament de 3 camere si sa se intretina ....nici daca facea C.A.R.-uri .