avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare muncitori proveniti din afara UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare muncitori proveniti din afara UE

Buna ziua!

Sunt persoana juridica, caut sa angajez muncitori calificati proveniti din Republica Moldova, au dubla cetatenie MD-RO. As dori, daca stie cineva, sa stiu care sunt conditiile si ce pasi trebuiesc urmati.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 28 Iunie 2017
Daca au si cetatenie romana, atunci angajarea se face ca si cum ati angaja un cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort MillaAngella MillaAngella Buna ziua!Eu si sotul am hotarit sa divortam.Eu am dubla cetatenie(ro si md ).Nunta am facuto in Rep .Moldova.Dar nu cu toate actele in regula...si anume ... (vezi toată discuția)
Cum as putea lucra in romania ca asistent medical, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din rmoldova Oxana Nichiforeac Oxana Nichiforeac Buna ziua! Care ar fi procedura de perfectare a actelor de stidii, in cazul care, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din RMoldova ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat dubla cetatenie, fara domiciliu in romania liliana.arau@ liliana.arau@ Buna ziua, Pentru a angaja un salariat din Republica Moldova, care are cetatenie romana, avand in vedere ca are un pasaport emis de autoritatile din Romania ... (vezi toată discuția)