avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare salariat dubla cetatenie, fara domiciliu in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare salariat dubla cetatenie, fara domiciliu in Romania

Buna ziua,
Pentru a angaja un salariat din Republica Moldova, care are cetatenie romana, avand in vedere ca are un pasaport emis de autoritatile din Romania si CNP, doar ca domiciliul pe pasaport este in Republica Moldova, sunt necesare alte documente sau formalitati in plus fata de un salariat roman?
Diploma de calificare este emisa in limba romana de catre Republica Moldova, este in regula? Este necesara recunoasterea ei in Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 18 Iunie 2019
Este necesara recunoasterea diplomei in tara .... avand in vedere ca este si cetatean roman, angajarea se va face ca si pentru un cetatean roman fara dubla cetatenie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea lucra in romania ca asistent medical, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din rmoldova Oxana Nichiforeac Oxana Nichiforeac Buna ziua! Care ar fi procedura de perfectare a actelor de stidii, in cazul care, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din RMoldova ... (vezi toată discuția)
Angajare in romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie ArealExpert ArealExpert Angajare in Romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie(Republica Moldova si Romania). Are pasaport romanesc ,rezident in Moldova (poseda carte de ... (vezi toată discuția)
Pierderea pasaportului romanesc in uk Lichiku Lichiku Buna seara. Mă numesc Negru Valeria si deţin dublă cetăţenie, a Republicii Moldova si cea a României. La data de 09.03.2014 mi-am pierdut paşaportul ... (vezi toată discuția)