avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie de la o firma inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie de la o firma inactiva

Buna ziua! Am cumparat ceva de la o firma.si dupa ce le-am trimis banii nu am mai reusit sa iau legatura cu ei. Asa ca nu am mai primit ceea ce am comandat. Am primit si factura proforma de la ei. Am cumparat prin firma. Acum am aflat ca firma respectivă e inactiva. Ce e de facut sa primesc banii înapoi?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:01, 30 Iunie 2017
Daca nu va returneaza de buna voie, trebuie sa va adresati instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare avans fara livrare landscapeconcept landscapeconcept Buna ziua, deranjez si eu cu o intrebare, sau mai bine zis cu un sfat... am avut nevoie de niste cherestea ( conditionata fiind de lipsa timpului, am facut ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Retur buna ziua, am cumparat de la kirby un aspirator. am facut retutr ... Lidia_icobescu@yahoo.com Lidia_icobescu@yahoo.com Buna ziua, am cumparat de la Kirby un aspirator. Am facut retutr la el in primele 14 zile. Au facut o factura de retur cu suma achitata, in care se specifica ... (vezi toată discuția)