avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur Buna ziua, am cumparat de la Kirby un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur Buna ziua, am cumparat de la Kirby un aspirator. Am facut retutr ...

Buna ziua, am cumparat de la Kirby un aspirator. Am facut retutr la el in primele 14 zile. Au facut o factura de retur cu suma achitata, in care se specifica ca in termen de 30 de zile imi returneaza banii. Suntem in ziua 42 si eu nu am primt banii. Ce pot sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IanS , utilizator 11:31, 26 Iulie 2024
Ii intrebati cand va trimit banii, le spuneti si ca o sa faceti plangere la ANPC daca nu respecta termenul si... va adresati ANPC daca nu il respecta
Aveti confirmarea firme ca a primit produsul?
Ati depus cerere oficiala,inregistrata cu solicitare restituire c/v produs?
Initial clarificati firma in dicutie
Daca nu solutionati amiabil,notificati oficial firma cu obligatia restituirii sumei c/v produs-sub sanctiunea obligarii la plata cheltuieli aferente solutionarii in instanta de judecata
Buna seara. Ați rezolvat ceva? Eu eu am făcut retur la aspiratorul Kirby in data de 20 februarie și nici acum nu mi sa anulat creditul....

Lidia_icobescu@yahoo.com a scris:

Buna ați primit banii înapoi???
În ce stadiu sunteți cu creditul după retur? Sunt în aceeași situație, am trimis cererea de retur dar firma nu a trimis mai departe băncii

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o comanda pe emag de un purificator ( achitat ... AnaM12345 AnaM12345 Buna ziua, Am facut o comanda pe Emag de un purificator ( achitat cu cardul), insa in locul lui am primit un filtru. Dupa ce am solicitat inlocuirea lui cu ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut ghideu ghideu Buna . Am trimis un netbook la garantie prin curier ... dupa cateva zile am fost sunat de cei de la Q\'net ( cei ce se ocupau de repararea lui ) ca ... (vezi toată discuția)
Retur refuzat dianalivia 28 dianalivia 28 buna ziua! Am o situatie si vreau sa ma sfatuiti cum e bine sa procedez in vederea solutionarii ei cat mai rapid.Pe data de 16.11.2018 am achizionat online un ... (vezi toată discuția)