avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet pierdut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet pierdut

Buna .

Am trimis un netbook la garantie prin curier ... dupa cateva zile am fost sunat de cei de la Q'net ( cei ce se ocupau de repararea lui ) ca defectiunea a fost remediata si ca mi-au trimis produsul inapoi cu nemo express ... la cateva zile am fost anuntat de catre cei de la Nemo ca coletul a fost ratacit .

Ce ar trebui sa fac eu incontinuare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 22 Septembrie 2017
Conditionat de interesul dv,puteti desfasura demersuri pentru recuperare prejudiciu
Initial notificati oficial firma de curierat cu obligatia restituirii prejudiciului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere curier rapid GeorgeBrl GeorgeBrl Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am achizitionat de la un magazin online un laptop. Acesta este refurbished (deci nu este nou), insa livrat de o presoana ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Inundatie - ce sa faci cand nu te intelegi cu vecinii si asociatia eliz_k eliz_k Buna ziua, Am vechea problema: m-au inundat masiv vecinii se sus. Nu vor sa plateasca daunele, administratia nu se baga. Cum se procedeaza mai departe. Avem ... (vezi toată discuția)