avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Cati bani trebuie sa iau pe concediu din 25 martie 2016 cu 4 zile luate pe 2016 și sunt an concediu de la 5 iunie -29iunie an 2017 toate zilele pana la data aceasta cate zile am? Că-ți banii trebuie sa iau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 3 August 2017
Nu ne precizati ce salariu aveti, pentru a putea face un calcul.
Scuze salariu minim pe economie 1450 brut
Pentru a calcula indemnizatia cuvenita va trebui sa transmiteti salariul brut lucrat pe ultimele 3 luni si cate zile lucrate aveti in ultimele 3 luni
Este vorba despre ultimele 3 luni anterioare lunii in care se efectueaza CO sau a lunii de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Antali Antali Lucrez la o firma din 25 o3 2016 pe acest an am luat 4 zile concediu se lucrează 2 zile cu 2 stat acasă anul acesta mi-a dat concediu de pe 5 06 2017 pana la ... (vezi toată discuția)
Calculare indemnizatie concediu odihna vladorange11 vladorange11 Buna ziua . Am fost angajata pe o perioada de 8 luni de zile mai exact de la data de 26-08-2016 pana la data de 24-04-2017 . Mentionez ca nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Demisie ,concediu de odihna bazna bazna Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)