avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere acte prin fax/email
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere acte prin fax/email

Buna ziua,
In cazul in care intr-un proces sunt mai multe parti iar eu in mod normal as fi obligat sa depun intampinare in mai multe exemplare pentru comunicare catre restul partilor si trimit aceasta intampinare prin email sau fax, este in regula?

Precizez ca avem 600 de dosare in instanta, fiecare dintre ele cu 66 de parti. In mod normal ar trebui depuse 39600 de exemplare, lucru aproape imposibil.

Astept cu interes pareri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:34, 28 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Întâmpinarea o puteți depune asa dar cu actele va trebui să scrieți conform cu originalul si asta inseamna ca va trebui să le prezentati semnate personal.

E cam aiurea dar asa e legea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)
Buna! atunci cand depun declaratia de creanta, ambele exemplare ... juridic.answer juridic.answer Buna! Atunci cand depun declaratia de creanta, ambele exemplare le depun la tribunal sau una la tribunal si alta o trimit prin posta administratorului judiciar? (vezi toată discuția)