avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... sanctionare disciplinara in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

sanctionare disciplinara in invatamant

Are voie sa te sanctioneze cand esti in concediu de odihna?Cand angajatorul este dat in judecata pentru abuz are voie sa te sanctioneze?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:33, 28 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ambele intrebari raspunsul este afirmativ. Nu exista nici un motiv de suspendare al dreptului angajatorului de a aplica sanctiuni disciplinare. D-voastra va puteti plange instantei dupa ce vi se aplica sanctiunea.
nu are voie sa te sanctioneze in concediul de odihna deoarece nu puteti participa la comisi disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare la cercetare disciplinara in concediu de odihna. pot fi sanctionata in caz de neprezentare la comisia de disciplina? iolanda15 iolanda15 Am rugamintea de a-mi se da un raspuns juridic la urmatoarea situatie: Am solicitat concediu de ogihna angajatorului cu cca. 10 zile inainte de data ... (vezi toată discuția)
Convocare la cercetarea disciplinara in perioada concediului de odihna?!? RobinHood RobinHood Buna ziua tuturor! As avea cateva intrebari la care astept raspunsuri urgente, documentate si la obiect, va rog, daca se poate!! Multumesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - cercetare disciplinara prealabila vaspa vaspa Buna seara, In cazul in care un salariat savarseste doua abateri disciplinare diferite intr-o singura zi (la distanta de cateva ore), acestea se cerceteaza ... (vezi toată discuția)