Buna seara,
In cazul in care un salariat savarseste doua abateri disciplinare diferite intr-o singura zi (la distanta de cateva ore), acestea se cerceteaza disciplinar separat sau impreuna. Se poate vorbi de abateri repetate? Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns. Mai am cateva nelamuriri... Faptele se sanctioneaza cumulat sau separat? Una dintre fapte este de o gravitate mai mare si, intre timp, persoana cercetata disciplinar a facut plangere la politie, plangere care a fost deja solutionata. Cum se procedeaza in acest caz? Cercetarea disciplinara se va efectua inclusiv pentru fapta solutionata de politie? Se pot aplica doua sanctiuni, una penala si una disciplinara, pentru aceeasi fapta?
Avand in vedere ca nu m-am mai intalnit cu o astfel de situatie, imi explicati, va rog, mai detaliat? Precizez ca salariatul a fost amendat pana sa inceapa audiera acestuia in cadrul certatarii disciplinare prealabile pentru una dintre fapte, el savarsind doua fapte pentru care este cercetat in cadrul comisiei de disciplina.... Cum se procedeaza?