avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil minor

Buna ziua ! Am 17 ani. In urma cu 3 ani am cunoscut un baiat major si pentru el am fugit de acasa. Avem impreuna un copilas de 6 luni, si vreau sa plec de la concubin de acasa din cauza neintelegerilor, a batailor si certurilor. Vreau sa ma mut la mama mea. La concubin stau intr-o curte cu mai multe rude de-ale lui si nu avem un venit lunar cu care sa intretinem copilul. Vreau sa ma mut la mama ca acolo am conditii bune fara certuri ce ar putea afecta copilul, venit lunar ce m-ar ajuta enorm la cresterea copilului. Ce trebuie sa fac pentru a primi tutela copilului ??? Va rog ajutatima. Vreau sa plec de la el sa merg la mama mea. Am spus de multe ori ca plec de la el si am fost amenintata ca mi se ia copilul. Ajutati-ma va rog

Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 08:19, 29 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pleci cu copilul de la concubin . Ulterior după ce ești în siguranță la mama ta, deschizi acțiune in instanta pt custodia minorului și stabilirea domiciliului acestuia la domiciliul tău. Dacă ești nefericita cu prietenul tău nu te hazarda intr-un trai chinuit alături de el. Viata e frumoasa și merita trăită. Iar un copil e o minune de la Dumnezeu ! Ai grija de tine! Nu renunță la studii, continua de unde ai rămas pt ca pe viitor sa fii independenta și sa nu depinzi de nimeni. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Divort, autoritate parinteasca Morosanu andreea Morosanu andreea Bună tuturor... Am nevoie de sfaturile voastre căci sunt disperata. Sunt căsătorită de 6 ani si am o minune de băiețel de 5 anișori... Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Custodie minor voicu_diana voicu_diana buna ziua! am nevoie de o indrumare de la dvs sau de un sfat va rog frumos. am o fetita de 1 an si 3 luni nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj. am ... (vezi toată discuția)