avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecarea unui proces in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecarea unui proces in lipsa

Am facut o actiune si am cerut judecarea in lipsa.S-a amnat procesul dupa primul termen si mi s-a trimis citatie acasa pentru a afla cand este urmatorul temen. Trebuie din nou sa trimit un inscris in care sa cer judecarea in lipsa sau e valabil ceea ce am scris cand am facut actiunea si am cerut judecarea in lipsa??l
Cel mai recent răspuns: iluana03 , utilizator 08:02, 29 Iunie 2017
Este valabila informarea initiala
Instanta a inteles sa parcurga procedura legala de citare pentru a avea document justificativ la dosar
Buna seara,
NU, nu este necesar!
Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie martor ContSters224740 ContSters224740 buna ziua, martorul citat intr-un proces penal se reintoarce in tara, unde ar trebui sa dea declaratia? este necesar indeplinirea vreunei formalitati? va ... (vezi toată discuția)
Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina un inscris pt ca judecata sa se faca in lipsa? Livica Livica Buna ziua! Din nou apelez la bunavointa dvs. pentru unele lamuriri! In procesul intentat de fostul meu sot pt micsorare pensie alimentara, la prima infatisare ... (vezi toată discuția)