avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se calculeaza impozitul pe venit la inchirierea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se calculeaza impozitul pe venit la inchirierea unei garsoniere

Buna ziua,
As vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pe venit la inchirierea unei garsoniere! Proprietarul imobilului este persoana fizica, angajat, 47 ani!
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2017
Eugen-Sterian Bercea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Eugen-Sterian Bercea , Consilier juridic 11:12, 29 Iunie 2017
16% din chiria stabilita in contractul de inchiriere
Multumesc mult! Unii mi-au spus ca se percepe in plus si 5.5%, pentru sanatate sau pensii! Nu am inteles prea bine, de aceea am intrebat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar petra77 petra77 Buna ziua.am inchiriat un apartament.contraxtul se supune impozitului forfetar sau obligatoriu celui real? (vezi toată discuția)
Intermediere inchiriere masina intre persoane fizice grigore2 grigore2 SRL-ul meu vrea sa intermedieze un contract de inchiriere de masini intre doua persoane fizice. Eu (persoana juridica) voi primi banii in avans la data X, ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass la inchiriere imobil liliana_78 liliana_78 Buna seara,sunt pers.fizica angajata si vreau sa inchiriez tot unei pers.fizice careia ii poate deconta serviciul chiria(max.650lei/luna)un imobil,ce taxe am ... (vezi toată discuția)