avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat sau nu ?

Am locuit cateva saptamani la o verisoara de gradul I. Acum cateva zile ea a plecat in provincie si eu am ramas singur ... avand o problema financiara am luat un tv din casa si l-am dus la un amanet. La o ora dupa ce am plecat spre amanet ea a revenit in casa, si observand lipsa tv s-a dus la politie si mi-a facut reclamatie pentru furt calificat. A doua zi i-am dus TV dar plangerea a ramas.

E greu sa dovedeasca ca l-am dus la amanet .... ma gandeam sa declar altceva, un martor ar exista daca ar fi sa declar altceva. Ce imi recomandati ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:22, 30 Iunie 2017
Vroiam sa declar ca l-am dus la reparat sau ceva de genul ....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verisoara ce doreste in acest moment? Incercat sa va impacati si se dispune clasarea.
Multumesc pentru raspuns.

Ea doreste sa-mi ofere o lectie de viata deoarece am anumite probleme cu jocurile de noroc si am pierdut multi bani in ultimii ani. Acest gest necugetat a fost facut la disperare si acum il regret. Prejudiciul a fost recuperat in maxim 12 ore, dar daca plangerea ramane eu ce pot pati ?
Daca ramane plângerea e posibil sa fiti condamnat.
Ar fi bine sa rezolvați cu ea pentru ca altfel ar fi bine sa va angajați avocat ca sa scăpați cât se poate de bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bunuri intre soti danut.a danut.a buna ziua va rog sa ma ajutati sint disperat,am fost plecat din tara la munca,si cand am venit acasa,am gasit toata casa goala,am intrebat vecini ce s-a ... (vezi toată discuția)
Furt cu autor cunoscut. TePuupaSuvi TePuupaSuvi Un furt (de telefon) cu autor cunoscut in cat timp se poate declara de cand s-a petrecut? Adica dupa cat timp poate scapa persoana care a comis fapta daca ... (vezi toată discuția)
O persoană a găsit un bun pierdut și l-a dus la casa de amanet, de unde l-a recuperat poliția. se închide acțiunea penală dacă se achită prejudiciul celui păgubit? George915 George915 Bună ziua. Dacă persoana care a găsit un obiect pe stradă, ulterior amanetând acel obiect, dar el fiind găsit de către poliție și inapoiat titularului ... (vezi toată discuția)