avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj

Buna seara. privind un partaj ( casa si masina in leasing - terminat in timpul procesului de divort ), instanta a hotarat astfel : casa sa fie impartita 50-50, si 50-50 din ratele platite la nivel incheiere ctr in 2007 :) adica vreo 11.000 euro /jumate leasing
Doresc sa fac apel, ptr a scoate din poveste acest auto. sunt de acord cu casa 50-50.
Pot face apel prin care sa motivez aceasta anomalie ?
un avocat mi-a comunicat ca trebuie platit iar taxa de timbru la toate sumele pe care le contest. ( adica casa, masina - desi masina n-ar fi trebuit din start introdusa..ptr ca a fost un leassing , o chirie, iar eu prin plata ratei reziduale, am devenit proprietar.
Poate ma sfatuiti ce sa fac ? cum sa fac ?
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Rata rezidualã la leasing co_misaru co_misaru Am un leasing auto la unicredit. În decembrie ar trebui să achit ultima rată, cea reziduală în valoare de 3000E, dar nu prea îi am. Ce opţiuni am să ... (vezi toată discuția)
Colaborator doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza florentinaadriana13 florentinaadriana13 Un colaborator al firmei (fost angajat, actual are contract de colaborator) doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza.(din ... (vezi toată discuția)
Se puteau corecta in apel aceste greseli? ContSters114133 ContSters114133 buna ziua.am si eu o nelamurire.in urma unei expertize contabile,expertul a evaluat la 7000 euro ratele platite la un leasing in timpul casatoriei,iar instanta ... (vezi toată discuția)