avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se puteau corecta in apel aceste greseli?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se puteau corecta in apel aceste greseli?

buna ziua.am si eu o nelamurire.in urma unei expertize contabile,expertul a evaluat la 7000 euro ratele platite la un leasing in timpul casatoriei,iar instanta de fond cand a impartit procentele la partaj a scris in loc de euro roni.aceasta greseala am observat/o tarziu si a fost mentionata in concluziile scrise din apel.instanta a respins apelul ca nefondat,inca nu am primit acasa motivarea,dar as vrea sa stiu daca instanta de apel nu ar fi trebuit macar in parte sa admita apelul ptr a corecta de ex aceasta greseala?pe de alta parte,eu nu am cerut la partaj si impartirea bunurilor din casa,doar sotul le/a cerut si enumerat in cererea lui de div si partaj,dar ptr ca a fost introdusa mai tarziu,dosarul lui s/a conexat cu al meu.instanta de fond nu s/a pronuntat asupra acelor bunuri.trebuia sau nu sa o faca?acest lucru a fost si el mentionat in apel...dar...asa cum am sus mai sus a fost respins ca nefondat.
Cel mai recent răspuns: ContSters114133 , utilizator 15:06, 9 Aprilie 2011
se face o cerere de indreptare eroare materiala. aceea se va judeca in camera de consiliu respectiv nu se citeaza partile, se face relativ repede si e definitiva si irevocabila. toate astea referit la problema cu euro lei
faptul ca dansul a completat cererea de partaj nu e o problema si este admisibila cererea lui. nu intelweg de ce aceste bunuri mentionate de sot nu sunt trecute in decizie, pot doar sa banuiesc ca nu a achitat taxa de timbru si i-a fost respinsa cererea ca insuf timbrata. oricum trebuie sa existe mentiuni cu privire si la cererea lui adik mai mult decat ca a fost introdusa, tb sa existe o solutie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
baietzika, utilizator
dosarul lui de div si partaj a fost introdus la o luna dupa al meu.si atunci judecatorul a comasat cele 2 dosare.dar instanta de fond nu a partajat nicicum acele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa indrepte eroarea materiala si de calcul? desirelia75 desirelia75 judecatoria emite o hotarare in care s-a strecurat o greseala materiala si de calcul.aceasta greseala apare evidentiata corect in raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Partaj partial dupa divort cu apartament ipotecat GAZACHE48 GAZACHE48 Buna ziua.Avem un credit ipotecar pe apartamentul cumparat in CHF cu amandoi sotii creditori.De 3 ani sotia locuieste cu copilul in apartament,fara a plati ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciare timpuriu timpuriu Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele. ... (vezi toată discuția)