buna ziua.am si eu o nelamurire.in urma unei expertize contabile,expertul a evaluat la 7000 euro ratele platite la un leasing in timpul casatoriei,iar instanta de fond cand a impartit procentele la partaj a scris in loc de euro roni.aceasta greseala am observat/o tarziu si a fost mentionata in concluziile scrise din apel.instanta a respins apelul ca nefondat,inca nu am primit acasa motivarea,dar as vrea sa stiu daca instanta de apel nu ar fi trebuit macar in parte sa admita apelul ptr a corecta de ex aceasta greseala?pe de alta parte,eu nu am cerut la partaj si impartirea bunurilor din casa,doar sotul le/a cerut si enumerat in cererea lui de div si partaj,dar ptr ca a fost introdusa mai tarziu,dosarul lui s/a conexat cu al meu.instanta de fond nu s/a pronuntat asupra acelor bunuri.trebuia sau nu sa o faca?acest lucru a fost si el mentionat in apel...dar...asa cum am sus mai sus a fost respins ca nefondat.
se face o cerere de indreptare eroare materiala. aceea se va judeca in camera de consiliu respectiv nu se citeaza partile, se face relativ repede si e definitiva si irevocabila. toate astea referit la problema cu euro lei
faptul ca dansul a completat cererea de partaj nu e o problema si este admisibila cererea lui. nu intelweg de ce aceste bunuri mentionate de sot nu sunt trecute in decizie, pot doar sa banuiesc ca nu a achitat taxa de timbru si i-a fost respinsa cererea ca insuf timbrata. oricum trebuie sa existe mentiuni cu privire si la cererea lui adik mai mult decat ca a fost introdusa, tb sa existe o solutie.
dosarul lui de div si partaj a fost introdus la o luna dupa al meu.si atunci judecatorul a comasat cele 2 dosare.dar instanta de fond nu a partajat nicicum acele bunuri.
Taxe judiciare
timpuriu
Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele.
... (vezi toată discuția)