avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolvența recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolvența recuperare salarii

Buna ziua,lucrez la un club de fotbal căruia nu i s-a aprobat inca planul de reorganizare pentru insolventa.Vreau sa plec dar pe anul asta mai am 5 salarii restante. Cum sa fac sa nu pierd banii?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 30 Iunie 2017
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante Vladut21 Vladut21 Buna ziua! Am o intrebare sau nelamurire mai bine zis si as fi tare bucuros daca m-ati putea ajuta. O prietena a lucrat la un club de fotbal ca si secretara ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante salariale iosifgherca iosifgherca Buna ziua, Am o intrebare pentru cine stie sa imi raspunda. Lucrez la o firma care din anul 2008 este in insolventa. Au fost aprobate 3 planuri de ... (vezi toată discuția)
Salarii restante, incetare a contractelor de munca, insolventa Diana Biciaga Diana Biciaga Buna ziua, am intampinat o problema a carei rezolvare nu o cunosc. Societatea la care lucrez urmeaza sa intre in insolventa. De o luna nu s-au mai putut achita ... (vezi toată discuția)