avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face poprire si pe conturile din strainatate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face poprire si pe conturile din strainatate daca ai un proces civil?

La finalizarea unui proces civil fratele meu este obligat sa restituie 15.000 de euro daune morale. Daca pleaca in strainatate si va avea un cont de salariu i se poate pune poprire si din strainatate?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:17, 1 Iulie 2017
Da, exista aceasta posibilitate.
Depinde însă și cum se va descurca partea adversă.
E cu multi "daca": daca stie ce conturi are, daca hotararea va fi recunoscuta in tara respectiva, daca se conformeaza normelor legale de recuperat credite din tara respectiva (de ex. poate sa nu aiba dreptul sa-l lase cu mai putin de 90% din salariul minim in fiecare luna).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal BiancaBB BiancaBB Fratele meu a fost condamnat cu executare in regim de detentie si obligat la plata unei sume de 15.000 de euro daune morale si 150 de milioane lei vechi ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi romania- repercusiuni pe conturile detinute in alta tara George_N George_N Salut, In cazul unei decizii de poprire pe conturile din Romania, aceasta poprire se poate aplica ulterior si pe conturile detinute la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Indrumare proces solicitare autoritate tutelara robertbuc robertbuc Buna ziua, am si eu o problema. Acum o saptamana m-am trezit cu un email cu o poza atasata ca s-a deschis un proces pe numele meu . Acum 7 ani am avut o ... (vezi toată discuția)