avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce fac daca managerul refuza sa ma invite la ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce fac daca managerul refuza sa ma invite la "negocieri" ?

Printr-o sentinta civila am castigat mai multe drepturi salariale. Potrivit OUG 99 acestea se platesc esalonat in 5 ani. Managerul a emis o decizie despre cum imi va achita aceste sume, dar desi decizia ma priveste personal a refuzat sa mi-o inmaneze, Dupa ce a virat 5% din suma ce nu corespunde cu cea ordonata de Instanta am remarcat ca managerul nu a calculat corect sumele si nici nu a aplicat indicele de consum, dobanda legala...in opinia mea ar trebui sa-mi puna la dispozitie modul cum a calculat si sa semnam un angajament de plata, el refuza orice dialog cu mine. in conditiile in care executarea silita este suspendata de drept ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: mariusiuga , utilizator 08:49, 30 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea articol din lege Ilinca1958 Ilinca1958 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti in ceea ce priveste modul de interpretare a urmatorului articol din OUG 83/20014 [i][b]Art. 34. - (1) Plata ... (vezi toată discuția)
Drept salarial - ce suma de bani i se va plăti ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm să ne ajutați cu un sfat în legătură cu următoarea situație: - va trebui să punem în executare o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Se poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita? carmenbn carmenbn Se mai poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita de la un executor judecatoresc?Are acest angajament valoare ... (vezi toată discuția)