avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - probleme cu contul bancar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - probleme cu contul bancar

am si eu o problema .am dat contul bancar unei persoane iar dansa a tepuit persoane cu contul meu.iar acum pe numele meu este un dosar penal.pot face puscarie ?multumesc ,imi este tare frica .am 2 copii si nu vreau sa ii las pentru prostia altora.ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:53, 2 Iulie 2017
Cine v-a spus ca aveti dosar penal, politia, parchetul, primaria, popa din sat, Sf Duh?

Cand relatati situatia in care va aflati dati cat mai multe detalii daca vreti sa primiti un raspuns la obiect!!

Cine este acel "cineva" si in ce circumstante v-a spus ca aveti dosar penal?
Va cunoaste, de unde stie ca aveti dosar penal?

Pentru a fi in cunostinta ca s-a deschis un dosar penal pe numele dvs in primul rand trebuie sa existe o plangere penala depusa la politie sau parchet si trebuia sa primiti o instiintare de la organele de cercetare penala prin care sa fiti instiintata cu privire la faptul ca a fost deschis un dosar penal in care aveti calitatea de suspect, martor sau faptuiror si sa fiti chemata la audieri pentru declaratie.

am mai facut o plangere la politie pentru folosirea contului meu bancar si mi sa clasat cazul.toti banii care mi.au ajuns in cont ii inapoiez.

Impotriva cui ati facut plangere?
De ce a fost clasat cazul?
Cati bani v-au ajuns in cont si de unde stiti cui sa ii inapoiati?
Ati sesizat banca ca v-au fost virati bani necuveniti?
o doamna dupa facebook mi.a spus ca am dosar penal.nu am fost chemata nicaieri .luni merg sa scot extras de cont si vad cine mi.a trimis bani in cont si cui trebuie sa ii inapoiez.
am facut un schimb de haine cu o doamna ,nu am fost multumita de schimb iar doamna mi.a cerut cont sa imi trimita banii pe hainute. iar acum am fost contactata pe facebook de multe persoane care au spus ca au depus sume de bani in contul meu
Nu tot ce zboara pe facebook este adevarat.
Cei care v-au contactat pe fb nu v-au spus si pentru ce au depus bani in contul dvs?
De cat timp v-au fost depusi banii in cont?
Daca ati functionat ca "sageata" (ati primit bani de la fraieri si i-ati trimis in contul escrocului sau i-ati luat de la automat cu cardul si i-ati dat banii in mana escrocului), raspundeti penal. Daca nu ati retrimis banii primiti pe nedrept nimanui, aveti doar obligatia de a returna banii celor care au fost escrocati si de a anunta personal Politia.

Alte discuții în legătură

Inselaciune Alin1521 Alin1521 Buna ziua . In anul 2018 ,in urma unui anunt pe reteaua de socializare fb,am fost contactata de cateva doamne care doreau comenzi, prin intermediul meu pe ... (vezi toată discuția)
Vă rog sa mă ajutați. am investit 950 lei la bt invest transilvania ... Ionescu Shana Ionescu Shana Vă rog samă ajutați. Am investit 950 lei la BT Invest Transilvania de pe Facebook. (Sunt mai multe anunțuri, chiar Simona Halep garantează ... (vezi toată discuția)
Delapidare sau furt?? MariusFloribellll MariusFloribellll Va rog sa îmi spuneti ce am de facut si care este pedeapsa pentru prostia care am facuta si anume :am lucrat intr-un bar unde am sustras suma de 10000lei ... (vezi toată discuția)