avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salarii

buna ziua , presedintele unei asociatii de proprietari refuza sa semneze contractul de munca al unui administrator si totodata sa-i plateasca drepturile salariale pentru luna in care a lucrat.
Precizez ca se poate face dovada faptului ca administratorul a lucrat efectiv in cele 30 de zile , doar ca nu are contractul de munca semnat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 30 Iunie 2017
Se poate depune o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare c.i.m. runcan gabriela runcan gabriela buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale AndreeaVasilescu AndreeaVasilescu Buna ziua! In anul 2011 am fost angajata unei societati de avocatura. In fapt, de la data 01februarie2011, in drept (prin CIM inregistrat) din data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale dupa demisie amaria72 amaria72 Bună ziua! Anul trecut m-am angajat la o firma de exchange si amanet. Cele doua gestiuni erau distincte,doua societati diferite administrate de sot sotie. La ... (vezi toată discuția)