avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie armata

Buna ziua sunt cadru militar si in urma cu 2 saptamani mi am depus si inregistrat taportul cu demisia
Mentionez ca raportul a fost intocmit conform celor indicate de sef personal
La 2 zile de la depunere am plecat in tabara pentru 2 saptamani
La 7 zile sunt informat ca raportul nu este bun si trebuie sa il refac.Fiind in tabara acest lucru a fost imposibil.
La intoarcerea din tabara raportez comandantului ca doresc ca mi se acorde concediul de odihna si liberele aferente celor 170 de ore suplimentare, iar acesta evita raspunsul .
Cum credeti ca ar trebui sa procedez avand im vedere ca: 1 urmeaza o noua tabara de 2 saptamani
2 firma unde urmeaza sa ma angajez ma asteapta in a 32 zi de la depunerea raportului si imi cer fisa de incetare a taportului de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 3 Iulie 2017
Daca ati respectat ceea ce v-au spus despre primul raport, consider ca nu mai au ce sa obiecteze la al doilea.
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! mariuspetcu82 mariuspetcu82 Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui militar de catre un alt militar erikk erikk buna ziua. apelez la cunostintele si experienta dumneavoastra pentru un sfat. speta este urmatoare: A,B si C au calitatea de militari. Intre A si B a avut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ri ceciliao ceciliao 1. In ORDIN Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 se prevede: Art 18 \"Registrele de contabilitate se pot prezenta sub formă de registru, foi volante sau listări ... (vezi toată discuția)