avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare temporara functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare temporara functionar public

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.
As vrea sa stiu daca un functionar public incadrat pe perioada determinata, piate fi mutat in cadrul unui akt serviciu din cadrul acekeiasi directii pe un post temporar vacant, cu prelungirea raportului de serviciu.
Concret in momentul acesta raportul de serviciu va onceta in luna noiembrie, celalalt post vacant ar fi pina in iulie 2018.
Orice sfat este bine venit

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 18:34, 1 Iulie 2017
Da.
Mutarea in cadrul autoritatii sau institutiei publice ori in cadrul altei structuri fara personalitate juridica a autoritatii sau institutiei publice poate fi definitiva ori temporara, potrivit art. 91 din Legea 188/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea functionarului public pe un post temporar vacant Diamondia Diamondia Buna ziua! Exista posibilitatea mutarii unui functionar public care ocupa un post temporar vacant, pe un post tot temporar vacant din cadrul aceleiasi ... (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani simonabucur simonabucur As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara unroman unroman mutarea temporara in alt compartiment in cadru aceleasi institutii se poate face daca in cadrul acelui compartiment nu exista o functie vacanta sau temporar ... (vezi toată discuția)