avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fostul concubin nu accepta sa iasa din proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fostul concubin nu accepta sa iasa din proprietatea mea

Buna ziua...am avut o relatie de aproape 4 ani de zile cu un cetatean grec cu care am locuit impreuna in propietatea mea. Ne-am despartit de aproape 3 luni si nu reusesc sa il scot din casa sub nici-o forma. Am facut plangere la politia comunei, de 2 ori l-au dat afara din casa si tot s-a intors eu fiind nevoita sa stau pe la prietene sau chiar in drum, am facut plangere si la inspectoratul din oras si tot nu am rezolvat nimic. Cu toate ca nu i-am facut mutare in casa si nu are nici-un act in Romania politia spune ca nu poate sa ii faca nimic si ca or sa imi de-a amenda daca mai apelez la ei (ma refer la politia comunei)...Va rog ajutati-ma...ce pot sa fac? El ma ameninta cu moartea,a fost gasit de politie in podul casei mele cu o sabie de un metru, i-au confiscat-o si l-au lasat liber, pune diferite poze cu mine pe profilul lui Facebook fara acordul meu, ma ameninta ca o sa puna si pozele mele intime daca nu ma intorc la el. I-a facut pe toti sa li se faca mila de el si i-au intors impotriva mea. Profita de faptul ca sunt singura si nu am familie si face ce vrea. Va rog dati-mi un sfat, ce pot sa fac sa fiu libera in tara si propietatea mea cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:14, 4 Iulie 2017
Utilizati procedura de evacuare prevazuta de art.1039-1045 NCPC.Pe cale penala trebia sa formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de violare de domiciliu prevazuta si pedepsita de art.224 NCP.
Buna ziua, am facut plangere la politia comunei de violare de domiciliul dar el i-a intors impotriva mea si nu se mai ocupa nimeni. Unde mai pot apela inafara de politie...multumesc pentru raspuns
Depuneti plangerea la Parchet.
Din păcate, chiar dacă nu i-ați făcut mutație la domiciliul dvs, nu-l puteți evacua decât în instanta. Adresati-va unui avocat pt ca altfel nu rezolvați problema !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de evacuare persoană cu comportament jignitor și amenințător. care e procedura de obținere? Laura8 Laura8 Mama are o casa pe numele ei. Fratele meu sta si el in acea casa cu sotia lui. Comportamentul sotiei lui este oribil. Fratele meu pleaca mult din tara, iar ea ... (vezi toată discuția)
E urgent - vecinul îmi intră în curte Alexandra5656 Alexandra5656 In condițiile in care am caini vaccinați si in condiții bune ținuți, si am un vecin in vârsta pe care il deranjeaza lătratul si amenința cu diferite ... (vezi toată discuția)
Sesizare,plangere sorincosma sorincosma Buna ziua In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata ... (vezi toată discuția)