avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Avantajele celor care nu abuzeaza de sistemul medical.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Avantajele celor care nu abuzeaza de sistemul medical.

Am o intrebare vis-a-vis de existenta, sau nu, a unor avantaje pe care ar trebui sa le aiba persoanele care nu abuzeaza de sistemul medical. In anul 1987 m-am internat ultima data in spital, mi-am luat la revedere de la apendice. Nu merg pe la cabinetele medicale ca nu am motive, la farmacie mai merg dar cam de 4 ori pe an si atunci doar ca sa-mi cumpar un antinevralgic, nu sunt bolnava datorita faptului ca am grija de mine si de alimentatia mea, intr-un cuvant nu stresez doctorii cu prezenta mea. Am facut un simplu calcul din care a reiesit ca merita sa investesc in prevenire decat in tratare, ca merita sa mananc si sa traiesc sanatos decat sa ajung la discretia doctorilor si sa ma imbuib cu medicamente cu denumiri care mai de care mai greu de pronuntat. Evident, ma refer strict la ceea ce pot sa tin sub control, alimentatie si stil de viata. In rest, Dumnezeu cu mila, daca o fi sa ma imbolnavesc, independent de ceea ce am facut pana atunci pentru a preveni asta, ma voi orienta pe parcurs. Dar, daca statul nu a cheltuit si nu cheltuie ca mine aproape deloc, eu de ce nu as ceva de castigat de aici? Toate legile ne exclud in mod obsesiv pe noi cei sanatosi. De ce?
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2017
ContSters209534, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters209534 , utilizator 15:09, 2 Iulie 2017
Ce avantaje ati dori sa castigati de la stat in calitate de om sanatos?
As dori ca atunci cand va fi nevoie sa ma internez in spital sa am reducere la factura de ex., sa am reducere de pret la medicamente, etc. Un exemplu ar fi conducatorii auto care nu au avut evenimente rutiere, accidente sau mai stiu eu ce, ei sunt avantajati la incheierea politei. Asta mi se pare normal.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2017
ContSters209534, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)
Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)