avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renuntare la asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renuntare la asociatia de locatari

Buna ziua.as dori sa stiu ce acte trebuie si ce trebuie sa imi restituie asociatia de locatari,am platit facturi fabuloase de mari,ultima picatura este ca sunt executat pentru datorie 20.000 lei in care asociatia a pierdut procesul cu furnizorul de energie termica in 2006 desi sunt la zi cu plata intretinerii..iar vecinii sunt datori si nu au primit somatie pentru executare.am sesizat politia dar dau din umeri ca nu e de competenta lor.vreau sa renunt la asociatie si ca proprietar sa-mi fac contract numai cu apa si gunoiul..ca la bloc am calorifere electrice.multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:41, 2 Iulie 2017
Locuind in imobil de locuit in comun,nu aveti posibilitatea sa va bransati individual la utilitati decat cu acordul furnizorului de utilitati si suportand dv conttavaloare executare bransament individual
In cazul anumitor imobile de locuit,nu exista posibilitatea tehnica de executat bransamente individuale
Chiar daca renunutati la asociatie,nu realizati concret nimic deoarece va revin aceleasi obligatii ca restului locatarilor,tot va revine obligatia sa achitati lunar c/v parti comune
Renunutand la calitatea de membru proprietar nu mai detineti aceleasi drepturi ca restul membrilor proprietari,dar sunteti obligat sa achitati aceleasi obligatii aferente parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ma pot bransa separat la apa rece bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, de ceva timp in blocul in care locuiesc este sistata apa rece din cauza datoriilor, anul trecut o parte din vecini si-au achitat datoriile ca sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din asociatie Barnarobert Barnarobert Buna! Am o garsoniera unde se face reabilitare termica prin fonduri europene, garsoniera este pe persoana fizica dar se desfasoara activitate comerciala. ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)