avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de proprietate

Buna ziua! as avea nevoie de niste lamuriri in legatura cu o proprietate. Bunicii mei s-au hotarat sa intabuleze curtea si gradina, insa in titlul de proprietate are doar 10 ari trecuti, din cei 26 care i-au luat acum mai bine de 50 de ani, facand un schimb cu un consatean! pe atunci nu se faceau atatea acte cum se fac acum si mergand la primarie ca sa ceara lamiriri, i s-a zis ca nu se poate face nimic si sa intabuleze cei 10 ari! bunicii au un curte un baiat care are si el casa acolo si care are trecut in rol la primarie 5 ari! cand au venit cei de la cadastru sa faca intabularea, sotia unchiului a inceput cu scandal, ca acolo e masurat ca nu au ce masura si i-au facut un gard bunicii la 1 metru in fata usii, bunica a chemat atunci politia si a venit baiatul loc cu o presupusa intabulare! va intreb cum se poate face o intabulare, fara vreun act de proprietate? bunica a spus ca nu i-a dat nimic prin vanzare cumparare, ca ea nu a semnat nici un act in aceasta privinta, neavand niciodata intentia de a-i vinde pamant, mai ales in curte! bunicii sunt amenintati ca lasa ca o sa vezi de acum trai, ca ce ai adus la masuratori, si aduc oameni in curte, facandu-le in ciuda si enervandu-i pe bunici, ei nu pot sta linistiti in curtea lor, bolnavi fiind! bunica ar vrea sa le deschida proces, dar suntem in cautare de avocat specializat in acest domeniu din Suceava!

Alte discuții în legătură

Teren intravilan-proprietar fara urmasi van_allen78 van_allen78 este vorba de un teren de 500 mp, care a apartinut unui unchi de strabunic care nu a avut urmasi.acesta ,pe nume P..V., a avut 2 frati-pe strabunicul meu si ... (vezi toată discuția)
Situatie fara iesire? mia26maria mia26maria detin un teren intravilan de 10 ari dat cu legea 18, in 1991.Acum 3 ani l am intabulat, insa cel care a facut masuratorile, a trecut terenul doar jumatate din ... (vezi toată discuția)
Incurcaturi topo van_allen78 van_allen78 eu sunt vecin cu proprietatea si locuinta fratelui meu, avand fiecare curtea si gradina sa.Acum 2 ani fratele meu a dorit sa si intabuleze cei 10 ari care i ... (vezi toată discuția)