avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului a sefului meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului a sefului meu

Buna seara forum, la actualul loc de munca sunt solicitat periodic sa dau feedback despre seful meu. Ca sa pot face o evaluare cat mai corecta mi-ar fi util sa am access la fisa postului lui. Din punct de vedere legal as avea acest drept? Cui sa ma adresez? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: avocadonet , utilizator 20:03, 3 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal nu aveti dreptul de acces la fisa postului.
Cu feedback-ul e .... politica, spuneti multe, dar fara continut (puteti invata de la TV -politicieni, starlete si alte asemenea pesoane chinuite de un quasitalent :))) )
Eu in locul Dvs. as cauta modele de fise post corespunzatoare functiei/postului sefului Dvs.
Oricum, ma gandesc, ca e vorba de un sef direct, si exista un alt SEF (seful sefului ...).
Incercati la Resurse Umane sau vedeti regulamentul de organizare si functionare a societatii unde sunt mentionate atributiile birorului din care faceti parte si pe baza acestora puteti deduce ce competenta are seful dvs.
Multumesc frumos, ambele raspunsuri ma ajuta foarte mult! Numai bine! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Cum e corect? Posidonia Posidonia Sunt inspector HR la o autoritate nationala.Am primit o Decizie prin care primesc integral atributiile unui post ramas vacant la Administrativ, care implica si ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare angajati - baza legala doru1971 doru1971 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari : - Fisa de evaluare pentru un angajat se face in mod obligatoriu pe 12 luni? - In cazul in care ... (vezi toată discuția)