avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta teren

Buna seara. Am in proprietate un teren de 50 mp, insa la masuratori a iesit 86 mp. Nu pot face nici cadastru, intabulare pt ca nu corespund suprafetele. Ce pot face? multumesc
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 22:38, 2 Iulie 2017
Practic nimic.
In mod normal exista o toleranta in plus de 5-10 % in asemenea situatii.
Intrebati-l pe topograf in memoriul tehnico-justificativ a propus 86 mp., si ca ce acte va cere in acest sens cadastrul cu ocazia inscrierii.
Dupa cati mp. platiti impozit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru pe teren mai mare decat in acte . bogdanaaa bogdanaaa Buna ziua . Dețin două titluri de proprietate în provincie . Un titlu cuprinde 1200 mp și este clasificat curți construcții ,are o casa bătrânească ... (vezi toată discuția)
Buna ziua și bine v-am gasit! sunt nou pe această platformă ... Mihai.catalin Mihai.catalin Buna ziua și bine v-am gasit! Sunt nou pe această platformă și aș dori să adresez o întrebare, de curând am făcut cadastrul la casa bunicilor mei ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)