avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Mă poate atacă copii bătrânei dacă ea îmi face ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Mă poate atacă copii bătrânei dacă ea îmi face act de vinzare cumpărare?

Buna Dimineața as avea o întrebare dacă a actul de vinzare cumpărare se ataca as vrea sa îngrijesc o bătrână și mai are o fată?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:03, 3 Iulie 2017
daca e vanzare cumparare cu clauza de intretinere se poate ataca in timpul vietii chiar de batrana si dupa decesul acesteia de catre fiica-sa in cazul in care nu o intretineti. Nu recomand asemenea contracte stiut fiind ca batranii sunt schimbatori si usor influentabili ,uneori devin senili etc..Mai bine cu renta viagera in loc de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ContSters390770 ContSters390770 Buna ziua.Doresc sa fac un conctract de intretinere intre mine si tatal meu si vreau sa stiu ceva sigur! El mai are o fata din alta casatorie si este divortat ... (vezi toată discuția)
Ce act trebuie sa fac? boyzone boyzone o persoana doreste sa o ingrijesc pe durata vietii sale(are 76ani) si imi va lasa apt ulterior.am procedat la efectuarea tuturor demersurilor ... (vezi toată discuția)