avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire buletin expirat

Am 44 de ani ,cooa sa reinoiesc buletin expirat am nevoie de la mama mea de semnatura ei ca ma ia in spatiu(este pe contract uzufruct viager).Din anumite motive nu mai doreste lucrul acesta,ea nu mai sta in apartament de peste 20 de ani.Apartamentul s-a cumparat dupa moartea tatalui meu ,eram minor ,cu banii rezultati din vanzaea masinii mostenite.Plata nu a fost integrala,am mai platit eu rate la stat cativa ani.Ce act pot prezenta la primarie ca sa pot reinoi buletinul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:36, 3 Iulie 2017
Buna ziua,
daca mama dumneavoastra nu va semna veti primi C.I provizoriu reinibil in fiecare an!
Pentru restul actelor mergeti la Evidenta populatiei si acolo sunt afisate.
VA faceti deocamdata carte de identitate provizorie.
Apoi va adresati instantei cu o cerere sa se constate stingerea dreptului de uzufruct prin neuz si radierea din cartea funciara.
Dupa radierea sarcinii, veti fi proprietar pe deplin si va faceti carte de identitate.
Va pun model de actiune in link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. ... GeorgeS. GeorgeS. Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. Eu locuiesc cu parintii , tatal meu a mostenit casa de la mama lui , dar nu a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie eliberare act de identitate expirat ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)
Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)