avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... este discriminare?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

este discriminare?

asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele?
mentionez ca sunt studente la zi in alta localitate si am adus adeverinte
dar se considera ca sunt inca intretinute din venitul meu, deoarece nu lucreaza
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:15, 24 Octombrie 2010
Ce inseamna 31lei?

Ajurorul se da ca procent din suma pe care o aveti de plata la caldura in fiecare luna.
Daca, sa zicem, aveti un venit de 100 lei / persoana /luna va puteti incadra la 90%, adica vi s-ar achita de catre guvern 90% din suma pe care ati avea-o de plata in fiecare luna. In noiembrie acesti 90% pot insemna 45 lei, in decembrie 87 lei etc. pentru ca si suma de plata pentru caldura este diferita de la luna la luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in acordarea ajutorului de plata caldura la intretinere irastoica irastoica Salut tuturor! Stati sa vedeti si sa nu credeti! Administratorul meu ma trece la plata intretinerii cu trei persoane desi in apartament sunt numai eu(si ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie de 50% STARGATE1 STARGATE1 Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias ! Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)