avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Vizionare dosar ofertant concurent
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Vizionare dosar ofertant concurent

Buna ziua! Cum pot sa vad dosarul unui alt ofertant la o licitatie? E vorba bineinteles de ofertantul castigator. Noi am fost pe locul 2. Adineaori am primit Comunicare de oferta admisibila, dar necastigatoare, fiind clasati pe locul 2. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 09:43, 27 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Puteţi face o cerere de acces la dosarul achiziţiei publice în temeiul art. 217 alineatul 6 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.

Laura
exact,....dar in MAXIM O ZI DE LA PROCEDURA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de achizitie publica in instanta Alexis_Tease Alexis_Tease Licitatie publica furnizare produse, desfasurata in luna noiembrie 2015. Se da castigatorul in luna decembrie 2015 (noi suntem pe locul 3 cu oferta admisibila ... (vezi toată discuția)
Faza finala licitatie electronice teodorbob teodorbob care este perioada de la terminarea licitatiei electronice cu faza finala electronica pana la semnarea contractului si daca autoritatea contractanta daca a ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar achizitie publica la autoritatea contractanta lemontee lemontee Buna ziua, Avand in vedere ca legislatia privind achizitiile publice s-a modificat, va rog sa-mi spuneti daca se poate studia documentatia la autoritatea ... (vezi toată discuția)