avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rovinieta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rovinieta

Buna ziua.Sotul meu este veteran si este scutit de plata impozitului pe teren si cladiri.La autovehicul poate fi aplicata scutirea de impozit?
cel mai bine este sa va interesati la directiile regionale de drumuri si poduri din orasul dumneavoastra sau la sectiile de drumuri nationale. colo aflati exact pentru cine se aplica scutirile de plata rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale veteranilor de razboi danutza_mihai danutza_mihai Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Prietenul meu vrea sa-si inscrie masina in judetul Galati, pe numele bunicului sau, veteran de razboi, dar , la primarie ... (vezi toată discuția)