avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acces la loc de parcare ADP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acces la loc de parcare ADP

Buna ziua!

Locuiesc intr-un bloc care are parcare de resedinta inchiriata de la ADP. Am probleme cu patronii de la barul din colt care mereu parcheaza pe drumul de acces spre locul meu si al altor cativa vecini. De fiecare data cand vreau sa intru sau sa ies trebuie sa discut ca sa isi mute masina, lucru care se petrece cu multi nervi de ambele parti. Au facut din parcarea in acea pozitie un obicei, chiar daca mai sunt si alte pozitii in care si-ar putea lasa masina in preajma, una din masinile lor in permanenta imi blocheaza accesul

Am chemat politia locala de 2 ori. Prima data nu puteam sa intru. Cum locul meu de parcare la momentul respectiv nu era marcat din cauza unor lucrari, politia locala nu a putut face nimic. A doua oara nu puteam iesi din cauza a doua masini parcate. Am fost dezamagit de reactia politiei locale care a spus ca din moment ce stiu cine sunt si au si nr. de telefon in geam ar fi trebuit sa vorbesc cu ei si nu sa chem politia. Am mai vazut masini de la Politia Locala trecand pe la bar, ma gandesc ca poate le tin partea.

Daca mai chem politia si nu li se da avertisment si mai primesc un raspuns similar ce ma sfatuiti sa fac? Cum ar trebui sa decurga rezolvarea de catre politia locala in urma unei asemenea sesizari? Constatare, poze si prima data avertisment?

Va multumesc,
Vlad
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 3 Iulie 2017
Sesizati oficial serviciul din primarie cu care ati incheiat contractul de concesiune loc de parcare nu il puteti utiliza
Serviciul respectiv detine departament special care in cazuri motivate poate aplica sanctiuni celor vinovati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)