avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nota constatare politia locala Cluj
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nota constatare politia locala Cluj

Buna seara,

in urma cu doua ore niste prieteni din Brasov au primit o nota de constatare pentru ca nu au platit pentru parcare in Cluj. Mai precis, eu cand am aflat ca nu au platit am trimis mesaj pentru plata, insa era deja prea tarziu, nota de constatare a fost intocmita cu vreo 20 de minute inainte, cand s-au intors la masina au gasit-o sub stergator.

Prietenii mei nu se pot prezenta pentru intocmirea procesului verbal la locul si ora la care li se cere prin nota de constatare, deoarece nu vor mai fi in Cluj.

Doresc sa va intreb ce se intampla in acest caz?
Eventual ce solutie ar fi?
Desigur, daca s-ar putea, cel mai bine ar fi sa scape de amenda, deoarece amenzile au crescut pentru parcarea neregulamentara in Cluj.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Invitatie auto parcare pe loc de taxi AlinS AlinS Am parcat pe loc de taxi, desi nu imi sta in fire si cand m-am intors la masina (dupa 30 minute) am constatat ca am la stergator o invitatie auto pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? bună ... CBM CBM Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? Bună ziua! Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)
Proces verbal. amenda 1305 de la politia locala cluj pe motiv ... dyma1982 dyma1982 Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am \"refuzat\" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar ... (vezi toată discuția)