avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașină neradiată din DE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașină neradiată din DE


Bună seara!

Pe de-o parte îmi sună a țeapă, pe de altă parte...trebuie să se poată face ceva, nu? Am găsit pe internet o mașină care are numere de rezidență în Germania. Proprietarul este neamț. El este trecut în toate actele și este...neamț, nu român.
Spune că e foarte simplă toată procedura, dar, evident, are nevoie de plăcuțe și să radieze mașina din DE ca s-o pot înmatricula eu. Adică rămân și cu banii dați, și fără numere, și fără garanția că omul îmi mai trimite fiscalul.

Mai mult, este ok contractul de vânzare-cumpărare nemțesc de pe mobile.de?

Ce pot face în situația de față? Este util să merg la un birou notarial unde să dea o declarație și să își asume că face cutare lucru în perioada de timp X?

Vă mulțumesc! Nu vreau să pierd banii...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 3 Iulie 2017
Cautati pe site si gasiti procedura si documentele necesare inmatriculare vehicul sh provenienta Germania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum radiez masina vanduta unui cetatean german cu domiciliu in germania? C.Niculescu C.Niculescu Am masina inmatriculata in Romania sunt cetatean roman , vreau sa o vand unui cetatean german cu domiciliul in Germania . Ce acte imi trebuie sa o radiez ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)