avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere facuta de catre un vecin la politia comunitara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere facuta de catre un vecin la politia comunitara

Avem in bloc un individ caruia ii face placere sa tot faca plangeri pe la politia comunitara din te miri ce. Un alt vecin, care locuieste la parter si are iesire in spatiul verde din balcon si-a facut o copertina penste acea iesire. Vecinul reclamagiu (pe care copertina nu il deranja PERSONAL cu nimic, deoarece are ferestrele pe fatada opusa acesteia si nu se afla de exemplu deasupra celui cu copertina) a facut reclamatie la comunitari. Problema este ca nu a facut reclamatia in nume personal, ci a semnat-o cu numele vecinilor de la etajul 1, cei de deasupra celui cu copertina. Politistii au venit la "reclamantul", care a ramas masca deoarece el nu facuse de fapt nici-o reclamatie. Pana la urma s-a aflat cine facuse relcamatia. Vecinul reclamagiu nu se afla la prima abatere de genul asta. Intrebarea mea este: unde se poate incadra o astfel de fapta, adica atunci cand in reclmatie te dai drept alta persoana decat cea care esti de fapt? I se poate face plangere - pentru ca se foloseste in mod nepermis de numele altuia in reclamatiile sale?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:34, 3 Iulie 2017
Partea sau partile care se considera vatamate,pot formula plangere la parchet,care in urma analizarii responsabile a aspectelor cat si a eventualele prejudicii cauzate tertilor,poate dispune incadrarea faptelor si tragerea la raspundere a vinovatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copertina balcon Coriina12 Coriina12 Buna seara ! Recent, mama mea si-a montat o copertina la balcon, deoarece se saturase de vecinii de deasupra care aruncau tigari si scuipau pe hainele noastre ... (vezi toată discuția)
Copertina pentru balcon ionelaion ionelaion Buna ziua, M-am mutat in apartament de jumatate de an. Am constatat foarte repede ca vecinii mei de la etajele inferioare sunt inundati de fiecare data cand ... (vezi toată discuția)
Partile comune ale unui bloc(asociatie de locatari) danabarbu danabarbu Buna ziua, Cf. art 3 din Legea 230/2007 \"partile comune dintr-un condominiu care nu sunt apartamente/spatii cu alta destinatie\" Intrebarea mea: copertina ... (vezi toată discuția)