avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu ce dată se va încheia contractul ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu ce dată se va încheia contractul ?

Bună seara!
Vă rog mult să îmi spuneti :
- dacă un salariat a făcut o cerere de încetare contract de munca începând cu data de 01 iulie, iar această dată cade intr-o zi de sâmbătă, cu ce dată se va încheia contractul ? În Decizia de încetare ce dată se va scrie; data de 01 iulie, pentru că luna iulie începe cu aceasta dată ... sau cu data de 03 iulie care este luni - adică o zi lucrătoare ?
- în Revisal ce dată de încetare a contractului se va înregistra ?
Cel mai recent răspuns: ilieludosan , utilizator 14:03, 5 Iulie 2017
Data de incetare = 01.07.2017

Data de transmitere a REVISAL-ului = 03.07.2017 (ultima zi )
Va multumesc frumos pentru ajutor !
O zi minunata va doresc !
Buna ziua.Am o situatie incurcata si va rog sa ma ajutati;
-in data de 31.05.2017 mi sa incheiat contractul de munca cu art 55 lit b ziua de 31 fiind zi in care am lucrat si am fost pontat.Decizia de incetare a fost emisa incepand cu data de 02.06.2017 ziua de 01.06. fiind
libera de la stat.
In data de 01.06.2o17 am suferit un accident,am fost internat si am concediu medical tot cu aceasta data.
In data de 02.06 am anuntat la firma concediul dar mi sa raspuns ca nu mai sunt angajatul lor.
Am dus concediul medical la angajator si pe data de 01.06 eu figurez in concediu medical.
Am facut reclamatie la itm si am primit raspunsul ca:
-la data cand am anuntat angajatorul ca sunt in CM nu mai aveam calitatea de salariat si nu se poate suspenda un CIM incetat.
ITM nu a raspuns ce calitate aveam cand am suferit accidentul.
Va multumesc.
In decizie ce data vi s-a trecut pentru incetarea c.i.m. , 31.05, 01.06 sau 02.06?
Zice asa:
Incepand cu data de 02.06.2017 inceteaza raporturile de munca a societatii S.C. cu angajatul Ilie adica eu cu prevederile art 55 lit b.
Drepturile salariale vor fi achitate pana la aceasta data.

Intre timp eu am scos un revisal de la ITM iar pe revisal data de incheiere ete trecuta 02.06.2017

Alte discuții în legătură

Situatie: cfp si cm anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : un salariat a facut cerere de cfp art 54 CM pentru interese personale, in perioada 07.05 - ... (vezi toată discuția)
Plata cm casa de asigurari de sanatate ursuletroz ursuletroz Buna ziua, ma confrunt cu o situatie mai deosebita, a carei rezolvare nu o cunosc,va rog, poate ma puteti ajuta: Am o cunostinta care a semnat in mai 2009 un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediu de boala felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, As dori o clarificare in urmatorul caz: Firma la care lucrez, are activitatea suspendata pentru o parte din salariati, in ziua de vineri a ... (vezi toată discuția)