avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dezactivare roaming operator telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dezactivare roaming operator telefon

Buna,astazi am primit de la operatorul de telefonie mobila urmatorul mesaj; 'servicil de roaming a fost dezactivat'. Aceasta masura mi se pare abuziv ,deoarece nu mai pot folosi telefonul in afara tarii,ca pana acum. trebuie sa imi fac abonament mai scump ca sa am roaming. vi se pare corect? Nu cred ca acest lucru a vrut comisia europeana,sau ANCOM. Cum vorbesti mai ieftin ,daca esti obligat sa iti faci abonament mai scump. Cica eligibil in roaming.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2017
katy62, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)