avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor de comun acord

Buna seara !
Revina dumneavoastra din nou de data asta cu vesti mai bune.
Am postat ieri o intrebare defapt era povestea mea pe scurt in care va spuneam ca am un baietel de 2 ani cu o fata si asi dori sa stiu daca ajung cu ea in instanta daca o sa am castig de cauza in ceea ce priveste stabilirea copilului la mine.
Azi am discutat cu mama copilului meu si am decis sa o luam pe calea usoara iar ea este de acord sa se stabileasca domiciliu baiatului la mine deoarece ea nu are conditii si sunt multele altele la mijloc, cu siguranta daca cititi intrebarea postata anterior de mine o sa stiti exact despre ce este vorba.
care sunt pasi care ar trebui urmati si daca se ia in calcul ca si ea este de acord sa se stabileasca domiciliu copilului la mine sau asta se poate face decat prin instanta si un judecator hotareste daca e bine asa pentru copil sau nu.?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ovidiu calin , utilizator 22:00, 4 Iulie 2017
Buna seara,
Se face prin instanta dar judecatorul va lua act de tranzactia incheiata.
Tranzactia trebuie sa fie intocmita de cineva cu cunostinte juridice ca sa aiba forma ceruta de lege.
Doar prin instanta se poate lua act de aceasta tranzactie.
Solicitati, zic eu, ajutor unui avocat care sa va duca toata povestea usor, sigur si repede la bun sfarsit.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl copilului vrea să mă dea în judecată pentru a obține el pe baiat Gabrielaq Gabrielaq Buna seara am o întrebare Tatăl copilului mă amenință ca ma da în judecată și că o să ami ia copilul . băiețelul are 6luni si stăm la mama si eu ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Procura minori Strada112 Strada112 Bună seara. Eu și fosta mea prietena avem un băiețel de 4 ani jumătate. De 2 luni nu mai locuim împreună. Băiatul este la ea, îl vizitez zilnic, l-am ... (vezi toată discuția)