avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl copilului vrea să mă dea în judecată pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl copilului vrea să mă dea în judecată pentru a obține el pe baiat

Buna seara am o întrebare Tatăl copilului mă amenință ca ma da în judecată și că o să ami ia copilul . băiețelul are 6luni si stăm la mama si eu nu lucrez de oare ce mi-am m despărțit de o lună .până începe judecată nu pot să las cu mama băiatului si sa merg la muncă .in (romania) este problema daca al las cu mama )
Cel mai recent răspuns: Gabrielaq , utilizator 11:54, 23 Ianuarie 2018
Buna seara,
Stati linistita.
Niciun judecator din lumea asta nu o sa admita ca sa se stabileasca domiciliu unui copil de 6 luni la tata.
Cine i-ar da sa suga?
Va ameninta degeaba.
Va sfatuiesc sa-i sugerati sa formuleze cererea in instanta.
Mulțumesc pentru susținere eu nu ai dau piept ai dau lapte praf.

Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lapte praf mihai2petru mihai2petru in ce conditi se mai ofera gratuit pentru nou nascuti lapte praf mama piept nu are pentru 2 copilasi #-o (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca cei doi concubini au un minor si vor sa se desparta? gheorghedarius35 gheorghedarius35 Buna ziua!am o intrebare?;daca cei doi concubini,se despart,si au un minor de 7 luni,mama coplilului nu are venit si nici nu a lucrat pana in prezent si mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)