avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

De ce nu se dau tichete de masa conform orelor lucrate. In cazul regimului de munca 12/24h suntem obligati sa luam aceste ture compensare in luna urmatoare ,compensarea facandu-se fara acordarea de tichete desi salariatul a muncit efectuand ore suplimentare ore care nu au fost facute in aceeasi zi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 5 Iulie 2017
Legea prevede ca, angajatorul distribuie, pe salariat, un numar de tichete de masa corespunzător numarului de zile lucratoare din luna pentru care se face distribuirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Jjnn Jjnn Am contact cu timp normal de lucru si am lucrat 12 zile a cate 4 ore pe zi, iar 4 ore am fost pontat din ore libere lucrate si neplatite.Cate tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ContSters63174 ContSters63174 Se acorda tichete de masa pentru zilele de sambata? ANGAJATA LUCREAZA PROGRAM SCURT 4 ORE SAMBATA! I s-a dat un tichet la doua sambete si nu este ... (vezi toată discuția)
Pontaj ore obligatori mariusastra mariusastra Bună ziua am o întrebare conform legii trebuie sa muncești 40 de ore pe săptămână la contract full-time adică 160 de ore pe luna ? Asta înseamnă 20 ... (vezi toată discuția)