avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard comun

Pe un gard comun construit din zidarie vecina mea si-a montat suporti pentru uscat rufe. Cui trebuie sa ma adresez ca ea sa demonteze acesti suporti atunci cind voi efectua lucrari de suprainaltare a gardului dupa obtinerea autorizatiei.
Mentionez ca vecina detine cu chirie curtea. Exista art in cv care interzice gaurirea gardului comun sau alte lucrari care ar pute duce la degradarea acestuia?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna termenul suprainaltare raduviorel01 raduviorel01 Buna seara, In urma cu ceva timp (cca14 zile ) pe un gard din caramida, proprietate privata, am montat doua panouri demontabile (constructie usoara metalica ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre proprietarii unei asociatii. ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA un propietar de la etajul 3 al unei asociatii de propietari ,a montat in afara balconului un suport de uscat rufe murdarindu-i celui de la etajul 2 ... (vezi toată discuția)