avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

as dorii sa aflu daca mai pot platii pensie alimentara daca am avut in intretinere fiecare cate un copil, copilul cel mare are acum 22 de ani si l-am crescut eu, fata cea mica are 16 ani , mama ei,fosta sotie , ma ameninta ca ma va da in judecata ca sa platesc pensie alimentara, in conditiile in care eu am avut fata cea mare in intretinere .se poate asa ceva?, ea este plecata cu fata in spania, este la scoala acolo. fetele ne-au fost date fiecaruia in intretinere, una la mine una la ea. astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Copiii din divort rodici_2010 rodici_2010 Mama e plecata sa munceasca pt fete , tatall le-a castigat dar cea mare a fugit la bunica materna acum multi ani si acolo a ramas. Cea mica nu a putut, ii era ... (vezi toată discuția)
Minor BIANCA_MARIO MOISE BIANCA_MARIO MOISE buna seara, dau o pensie alimentara de 800 de ron,fetitei mele de 16 ani ,fata e incredintata fostei soti,acum o luna fata mea a parasit tara si a plecat la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu a fost casatorit inainte si are 2 fete, ... Mahda Mahda Buna ziua. Sotul meu a fost casatorit inainte si are 2 fete, pentru care a platit lunar pensie alimentara( conform hotararii amiabile de la notar(. Pe ... (vezi toată discuția)