avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... COPIII DIN DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

COPIII DIN DIVORT

Mama e plecata sa munceasca pt fete , tatall le-a castigat dar cea mare a fugit la bunica materna acum multi ani si acolo a ramas. Cea mica nu a putut, ii era prea frica de tata.Tatal s-a recasatorit si are alt copil.Mama vitrega are si ea o fata dar cea asuprita e fata sotului. E un fel de slujnica pt ei si intre timp a crescut . A fugit si ea la bunica langa sora ei cea mare si vrea sa ramana impreuna sa mearga amandoua la aceeasi soala sa nu mai fie despartite . Ce se poate face? A spus ca daca o forteaza sa se intoarca va fugi din nou si din nou...Tatal e un om dur si mama a luat multa bataie pana a avut curajul sa-l lase. Vrea fetele doar ca sa se razbune pe mama dar nu se poate dovedi...
Cel mai recent răspuns: rodici_2010 , utilizator 17:40, 1 Septembrie 2013
Probabil ca lucrurile vor continua asa.
Este greu sa castige mama procesul.
Dvs cine sunteti si ce doriti sa stiti mai precis ?
Cati ani au fetele ?
fata cea mici poate sa faca plangere la Protectia copilului de unde sta tatal si sa expuna situatia, insotita de fata ce ama re si bunica.
bunica/ mama pot promova actiune, insa mama trebuie sa vrea sa le ia...nu se poate as, de la distanta....
Fetele au 16 ani si 12 ani,cea mica. Sunt o verisoara si vreau sa o ajut pe mama sa stie ce trebuie sa faca. Acum important este scoala si a mica nu mai vrea sa mearga decat acolo unde e sora ei si mama e ingrijorata sa nu piarda anul. Poate sa se mute la alta scoala?
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
rodici_2010, utilizator
Mama a vrut intotdeauna fetele dar le-a pierdut din cauza ca nu munceste in tara si tatal n-a fost de acord sa le lase cu ea in Spania , nici macar la bunicii materni si cand a castigat fetele, nu era legitim cu tipa cu care traia atunci iar acum e casatorit cu o tipa tanara . L-ar da in judecata dar nu poate sa vina cand vrea ,ca pierde locul de munca.Il poate da in judecata si sa o reprezinte un avocat in lipsa ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau fetele langa mine diana tompos diana tompos m am despartit de sotul meu de 5 ani avem 2 fetite care acum au 8si 10 ani am fost chinuita si batuta si practic am fugit de la el. am cunoscut pe altcineva ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)